Ak Parti Kampa Giriyor

AK Parti 21.İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, 1-2-3 Kasım 2013 tarihlerinde, Kızılcahamam Asya Termal Tatil Köyü'nde yapılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ekim 2013 16:56
Ak Parti Kampa Giriyor

AK Parti'de aday belirleme çalışmalarına devam edilirken, 1 Ekim'de başlayan aday adaylığı başvuruları 1 Kasım’da sona eriyor.

AK Parti'de aday belirleme çalışmalarına devam edilirken, 1 Ekim'de başlayan aday adaylığı başvuruları 1 Kasım'da sona erecek. Başvuruların sona ermesiyle ise AK Parti 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nı 1-2-3 Kasım'da, Kızılcahamam Asya Termal Tatil Köyü'nde yapacak. Toplantılar, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı açılış ve kapanış konuşmaları hariç, basına kapalı olarak gerçekleştirilecek.

İş ve dış gelişmelerin ele alınacağı Kızılcahamam'da yerel seçim çalışmaları ağırlıklı olarak değerlendirilecek. Aday adaylığı başvurularının sona ermesinin ardından Başbakan Erdoğan kurmaylarıyla son kez adaylar üzerinde bir değerlendirmede bulunacak.

Özellikle bazı büyükşehirlere aday gösterilecek bakanların durumlarının da yine kampta netleşmesi beklenirken, Erdoğan'ın yeni kabine ile ilgili çalışmalarını da yine kampta gerçekleştirmesi öngörülüyor. Erdoğan'ın kabineye yeni girecek isimleri de kampta belirleyeceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.