Zora: Mücadele Etseydik Maçı Kazanırdık

Özel İdarespor Teknik Sorumlusu Murat Gürkan Zora, Ispartaspor maçını değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Şubat 2012 16:39
Zora: Mücadele Etseydik Maçı Kazanırdık

Isparta’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ndeki temsilcilerinden Özel İdarespor, yerel derbide Ispartaspor’la golsüz berabere kaldı. Pembe-yeşilli takım karşısında bir hayli zorlanan Özel İdarespor’da Teknik Patron Murat Gürkan Zora, zorlu karşılaşmayı değerlendirdi.

Ispartaspor’un maçı kazanmayı daha çok istediğini ve müsabakanın oldukça çekişmeye sahne olduğunu belirten Zora, “Futbolcularımıza maçın zor geçeceğini anlatmıştım. Ispartaspor gerçekten 90 dakika boyunca iyi mücadele etti. İlk yarıda çok kötü oynadık. 2. yarıda maçı kazanmak için rakip kalede etkili olduk. Rakip kontrataklarla etkili oldu. Çok zor bir maçtı, statü gereği alınan 1 puan iyidir. Fikstür gereği Ispartaspor’dan üstün olma adına bu beraberlik bizim için iyi oldu. Ispartaspor kadar mücadele etseydik maçı kazanırdık” dedi.

Takımda uyum sorununu aşmaya çalıştıklarını söyleyen Zora, “Konya Sarayönü ile hafta içinde çok kritik bir karşılaşma oynayacağız. Bu maçın hazırlıklarına salı günü başlayacağız. Yolumuza emin adımlarla devam etmemiz için bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum