12 Yıllık Kabustan Kurtulacağız

CHP Milletvekili Aday Adayı Yusuf Erdoğan, seçim bürosu açılışında AK Parti hükümetine yüklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Aday Adayı Yusuf Erdoğan, ön seçim bürosunu açtı. Birey Dershanesi altındaki işyerinde açtığı seçim bürosunda faaliyetlerine devam edecek olan Erdoğan, seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada AK Parti hükümetine yüklendi.

Erdoğan konuşmasında “Biz hayatımızı emek ve mücadeleye adadık. Bu AKP anlayışından kurtulacağız. 12 yıldır milletimizin kabusu haline gelen bu anlayışı 7 Haziran’da yıkmak için yola çıktım” dedi.



Erdoğan, “Isparta’da 300 bin seçmen var. Bunun en az 280 bini Atatürk’e, Cumhuriyet’e Demokrasi’ye bağlı. Bunu sandıkta da göreceğiz. Bu saatten sonra yorulmak, keyif yapmak, dinlenmek yok. Bütün kaslarımızı gereceğiz ve milletimizin duygularına tercüman olacağız” diye konuştu.

İl Başkanı Senayi Demirkol da kısa bir konuşma yaparak Erdoğan’a başarılar diledi. Konuşmanın ardından seçim bürosunun açılış kurdelesini partili bayanlar, Erdoğan ve İl Başkanı Demirkol birlikte kesti.

Açılışın ardından Erdoğan ve Demirkol, kazanın başına geçerek partililere pilav ve ayran ikram etti.






Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri