18 Ayrı Suçtan Aranan Hükümlü Gönen’de Yakalandı

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirildi.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirildi.

“Hırsızlık, Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Dolandırıcılık” suçları başta olmak üzere toplam 18 ayrı suçtan hakkında kesinleşmiş 27 yıl 9 ay hapis cezası bulunan R.D. isimli şahsın Gönen ilçesinde saklandığı belirlendi.

Jandarma ekiplerinin yürüttüğü teknik ve fiziki takip sonucunda düzenlenen operasyonla şahıs saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen hükümlü, çıkarıldığı mahkemece cezaevine teslim edildi.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri