2 Yılda Tamamlanacak

Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) koordinasyonunda hayata geçirilecek olan EKONOMİ KAMPUSU Projesi için taşlar yerini oturdu

Mimar / Kentsel Dönüşüm Uzmanı Muhammed Said Uyar'ın eseri, yarışmada 1'inciliğe kayık görüldü. Eser, 5900 m2 yüzölçümlü alanda uygulanacak. İnşaat alanı 2 Nin m2. Toplam inşaat alanı 18 Bin m2. Kalan 3900 m2 yeşil alanai soyal donatı ve otopark olarak kullanılacak.

5 Katlı yapının orijinal Rosa Damescana (Isparta Yağ Gülü) yetiştirilecek. Kampus ana girişinde ise devasa boyutlarda mermere işlenmiş İnce Has Gül Isparta Halııs olacak.

2 YILDA BİTİRECEĞİZ
ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başdeğirmen yaptığı açıklamada "Mevcut projesi 2 yıl içinde hayata geçireceklerini" ifade etti. Başdeğirmen, batı Akdeniz Kalkınma Ajansı başta olmak üzere tüm kurumları bir araya getiren bir şemşiye kurdukları için çok mesut olduklarını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri