2013 Model Yeni Opel Astra Sedan Piyasaya Çıktı

Opel Mutsan Otomotiv 2013 model Yeni Opel Astra Sedan Modelini IYAŞPARK AVM'de tanıttı.

Opel Mutsan Otomotiv 2013 model Yeni Opel Astra Sedan Modelini IYAŞPARK AVM'de tanıttı.

Opel’in özellikle Türkiye pazarı için ürettiği Astra Sedan modeli Kasım ayında satışa çıkacak. Fakat ön satış programıyla satışlar başladı.

Sportif ve şık tasarımı, ün yapmış seçkin kalitesi ve geniş teknolojik özellikleriyle yeni Opel Astra Sedan alıcılarını bekliyor.

DAHA MODERN
Beşinci nesil Yeni Astra Sedan ön farlar, sis farları, alt ve üst ızgara gibi anahtar unsurlarında yapılan değişikliklerle daha modern bir görünüme kavuştu. Aracın yolcu bölümünden başlayıp bagaja entegre spoiler’a kadar uzanan tavan çizgisiyle araçtaki zarafet tamamlanmış oluyor.

Yeni Opel Astra Sedan 1.6 115hp ve 180hp turbo ve 1.4 140hp gücünde, ECOTEC benzinli ve 1.3 dizel motor seçeneklerinin yanı sıra üç farklı donanım seçeneğiyle de satışa sunuluyor.

GENİŞ BAGAJ HACMİ
Opel Mutsan Otomotiv Genel Müdürü Mehmet Erdoğan Ajans32 muhabirine yaptığı açıklamada yeni aracı tanıtarak "Özellikle arka tasarımıyla kendisini Astra ailesinden ayrıştıran yeni Opel Astra Sedan’ın dış tasarımı kadar iç mekanında da değişikliklere gidilmiş ve yeni koltuk döşeme seçenekleri, ön konsola eklenen geniş bilgi ekranı ve kumanda panelleriyle araç daha da pratik hale gelmiş durumda. Geniş bagaj hacmiyle uzun yolculuklara çıkacak geniş aileler için de ideal ve kullanışlı. Ayrıca Yeni Astra Sedan’larına görsel olarak daha fazla cazibe eklemek isteyen müşteriler için 19 inçe varan geniş jant seçenekleri de sunuluyor" dedi. 

Yeni Opel Astra Sedan'ın Başlangıç Fiyatı ise 42.750,00 TL

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri