6 Mart Caddesi'nin Akciğerleri Kesildi

6 Mart Caddesi'nin Akciğerleri Kesildi

Bugün sabahın erken saatlerinde 6 Mart caddesindeki yaklaşık 40 yıllık ağaçların kesildiğini gören vatandaşlar şok oldular. Cadde üzerinde bulunan özellikle Öğretmen Evi önündeki ağaçların tek tek kesilmesi şaşkınlık yarattı. 

6 Mart Caddesi'nin yeşil görüntüsü resmen karartıldı. Yetkililer ağaçların kesilmesiyle ilgili kış aylarında kar yağdığında tehlike arz ettiği gerekçesiyle ağaçların kesildiğini belirttiler. Alınan ağaçların kesim kararının Orman Bölge Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Isparta Belesiyesi tarafından alındığı ifade edildi.

BUDANARAK KORUNABİLİR MİYDİ?

6 Mart Caddesi'nde bugün kesilen ağaçlar vatandaşların tepkisine neden oldu. Bazı vatandaşlar ağaçların kesilmesine isyan etti. ''Bu caddede bu ağaçlar yaklaşık 40 yıldan beri var. 40 yıl boyunca tehlike oluşturmadı da bugün mü tehlike oluşturuyor, burada bir ağaç katliamı yapılmıştır bu caddede başka yeşil alan yok sadece bu ağaçlar vardı. Yetkililerin tehlike arz ediyor diye bu ağaçları kesmeleri çok yanlış. Bir çok şehirde ağaçları korumak için stadyumlar bile ağaçlar kesilmesin diye farklı planlarla yapılıyorken, Isparta'da bu güzel ağaçların kesilmesi son derece üzüntü veriyor'' dediler.

 

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Isparta Haberleri