6 Şubat Depremini Unutmadılar

Kaymakkapı meydanında, öğle namazı çıkışında çorba dağıtımı gerçekleştiren Hayrat İnsani Yardım Derneği, 6 Şubat depreminde vefat edenleri unutmadı.

Kaymakkapı meydanında, öğle namazı çıkışında çorba dağıtımı gerçekleştiren Hayrat İnsani Yardım Derneği, 6 Şubat depreminde vefat edenleri unutmadı.

Hayrat İnsani Yardım Derneği Isparta İl Temsilcisi Muhammet Çepni, “6 Şubat depreminde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için AFAD ile organize bir şekilde çorba dağıtımı gerçekleştiriyoruz” dedi.

Depremzedelerin sadece maddi değil, manevi ihtiyaçlarına da cevap veren dernek, yetim kalan çocuklar ve ihtiyaç sahibi aileler için psikososyal destek çalışmalarını kesintisiz sürdürmeye devam ediyor. Hayrat İnsani Yardım Derneği, bölgedeki iyileştirme çalışmalarına devam ederek afetzedelerin yaralarını sarmaya yönelik desteklerini sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri