Ahırda Seçmen İddialarına Cevap Verdi

Merkez İlçe’ye bağlı Güneyce’de ‘köyde yaşamadığı halde’ 50 kişinin Seçmen Kütüğü’ne yazıldığı iddialarına cevap veren köy muhtarı Korkmaz, “İftira atmanın manası yok” dedi.

Suçlanan taraf Güneyce Köyü Muhtarı Yaşar Korkmaz, muhalefet grubunun ortaya attığı iddianın abartılı olduğunu söyledi. Köy’de Seçmen Kütüğü’nde 2 adet hata yapıldığını tespit ettiklerini kaydeden Korkmaz şöyle dedi: “O hatayı da ben yapmadım. Benim müdahalem yok. O hata her nasıl oluştu ise Yasal yollardan düzeltilir. İftira atmanın manası yok.”

2009: SEÇMEN: 298
2014: SEÇMEN: 305
Muhalif tarafın, ‘ahır’, ‘virane’, ‘oturulmayan, kapı- penceresi olmayan’ ‘camları kırık’ yerlerde 50 kişi yaşıyor gösterildi’ şeklindeki iddialarına rakamlarla yanıt veren Muhtar Yaşar Korkmaz, rakamlarla yanıt verdi:
“2009’da Güneyce’de oy kullanan kişi sayısı 298
30 Mart 2014’te oy kullanacak kişi sayısı ise 305
Muhalif tarafa sesleniyorum: Hani, nerede 50 kişi?
Rekabete evet. Siyaset yarışına evet…
Hizmet yarışına evet…
Ama iftiraya hayır
Ben 2 dönemdir Muhtarlık yapıyorum
30 Mart’ta da adayım. Kesinlikle seçim kazanmak için hayali bir iş yapmadım. Söylediğim gibi 2 kişi o şekilde tespit edildi.
Bunu ben yapmadım. Yasal yollardan sorun çözülür. İftira atmanın manası yok.”

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri