Ak Parti Isparta'dan Aday Çıkaracak..

Ak Parti Isparta'dan Aday Çıkaracak..

Isparta Milletvekili, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Recep Özel, AK Parti ile MHP arasındaki yerel seçim görüşmelerini şöyle değerlendirdi.

Özel, ‘seçim sürecinde nasıl davranılacağını ve bir takım stratejik yerlerde yapılacak işbirliklerini kapsıyor, AK Parti olarak seçime katılacağımız her yerde aday çıkaracağız’ diye konuştu. AK Parti Isparta Milletvekili, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Recep Özel, MHP ile AK Parti arasında başlayan yerel seçim görüşmelerini yorumladı.

Bu görüşmelerin Isparta’da aday çıkarılmayacağı  anlamı taşımadığını belirten Özel, şöyle konuştu: “AK Parti ile MHP arasında yapılan yerel seçimlere ilişkin görüşmelerin yapılıyor olması Isparta’da aday çıkarmayacağımız anlamına gelmiyor. AK Parti olarak seçime katıldığımız her yerde aday çıkartırız diye düşünüyorum. Partimizin MYK toplantısından sonra Parti Sözcümüz ‘seçime katılacak her yerde adayımızı belirleyeceğiz. Her yerde seçimi alabilecek iyi adaylarla seçime gideceğiz’ diye açıklama yapmıştı.

Bu ittifak görüşmeleri seçim sürecinde nasıl davranılmasını kapsıyor. Bir takım stratejik önemi olan yerlerde ittifak olabileceğini tahmin ediyorum. Biz AK Parti olarak seçim çalışmalarına 24 Haziran’dan sonra başladık, devam ediyoruz. Herhangi bir akamete uğratmaya, bir takım söylemler söylemeye kimsenin hakkı yoktur. Biz AK Parti olarak seçimi kazanmak için her türlü çalışmalar devam ediyor.” 

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri