Ali Koca, Gençlerbirliği Yönetiminden İstifa Etti

Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden yöneticilik görevleri yapan Ali Koca, “Şahsımda profesyonel bir kulüpte görev alacak kadar bilgi birikimi bulunmadığından dolayı istifa ediyorum. Bu işi daha ‘Profesyonelce’ yapacak arkadaşların önünü açıyorum” dedi.

Isparta Gençlerbirliği Spor Kulübü yöneticilerinden Ali Koca yaptığı açıklamayla, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Kulüpte başkanlık ve yönetimin çeşitli birimlerinde görev yaptığını belirten Koca, şunları söyledi;

“8 yıl önce amatör bir ruhla kurduğumuz Gençlerbirliği Spor Kulübü’nde başkanlık ve yöneticilik yaptım. Gerektiğinde vaktimi, gerektiğinde naktimi harcadım.

3 futbolcu çocuğumuzu profesyonel takımlara gönderdik. Allah onların da yolunu açık etsin. Kamuoyunun da bilgisi olduğu gibi 1 çocuğumuzdan, kulübümüze bir miktarda para geldi.

Artık, o çocuğumuz gibi kulübümüz de profesyonelliğe adım atmış oldu.

Şahsımda profesyonel bir kulüpte görev alacak bilgi birikimi olmadığından, bu işi daha ‘PROFESYONELCE’ yapabilecek arkadaşların önünü açmak adına Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden basın yolu ile istifa ettiğimi duyurmayı uygun buldum.

Çok büyük hedefleri olan kulübe, bundan sonra başarılar dilerim.
Spor kamuoyunun bilgisine arz ederim.”

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (13)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri