Alkollü Mekanları Şehir Dışına Taşıyacağız

Alkollü Mekanları Şehir Dışına Taşıyacağız

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılınç, okullarımıza 50 metre bile mesafede olmayan alkollü gece kulüplerini şehir merkezinden uzaklaştıracağız” dedi.

Saadet Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Faruk Algınkılıç, “okullarımıza 50 metre bile mesafede olmayan içkili gece kulüpleri ve eğlence merkezlerini şehir dışına çıkaracağız” dedi.

Göreve geldiklerinde uyuşturucu ile mücadele edeceklerini belirten Algınkılıç, “Uyuşturucu ile mücadelede ve gençliğimize yapacağımız büyük yatırımlarla birlikte aynı zamanda önlemler de almak zorundayız. Çünkü siz ne kadar gençliğimiz ile alakalı sosyal etkinlik, proje geliştirirseniz geliştirin ilkokuldan ortaokulumuza, lisemize kadar şehrimizin tam ortasından geçerken kitapçıya dahi uğrarken karşılarında bu şekil kulüpleri ve buradan çıkan insanları gördüklerinde ister istemez etkilendikleri gibi bu yollardan dahi geçemez olmuşlardır.

Yine belediyemizin kendi görevlileri ve oradaki esnaflar her gün kovalarla temizlik yapmaktan bıktıklarını ve buralarda esnaflık yapmaktan dahi utanır olduklarını beyan etmektedirler. Bu nedenlerle 5393 sayılı belediye kanunumuzun ilgili maddeleri gereği bu kulüpleri kendilerinin de uygun gördükleri şehir dışında bir merkezde toplayacağız.” İfadelerini kullandı.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri