Altınbaşak Çifte Mutluluk Yaşadı

Altınbaşak, Tübitak tarafından düzenlenen 44.ortaöğretim öğrencileri arası araştırma projeleri bölge yarışmasına 2 projeyle birinci olarak çifte mutluluk yaşadı.

Bilgisayar,Biyoloji,Coğrafya,Fizik(temel),uygulamalı Fizik, Kimya, Matematik, Sosyoloji,Tarih ve Psikoloji alanlarından 2013 yılında Antalya,Denizli,Konya,Burdur ve Isparta illerinden toplam 477 proje başvuruda bulundu.

Bölge finallerinde Altınbaşak Eğitim Kurumlarının projeleri 2 adet birincilik, 2 adet ikincilik ve 2 adet üçüncülük derecesi aldı. Asım Burak Gündüz Temel Fizik, Samet Kaya ve Bahadır Taha Kanbur Uygulamalı Fizik alanında Birincilik elde ederek Ispartayı ve Akdeniz Bölgesini 20-24 Mayıs tarihleri arasında Ankarada yapılacak olan finallerde temsil etmeye hak kazandı. Fizik Öğretmeni ve Altınbaşak Anadolu Lisesi proje koordinatörü Osman Mutlu “iki adet birincilik alarak çifte mutluluk yaşadık” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri