Bakan Kaya'dan Şehit Ailesine Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Katar’da meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Hava Savunma Binbaşı Sinan Taştekin’in ailesini ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Katar’da meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Hava Savunma Binbaşı Sinan Taştekin’in ailesini ziyaret etti.

Parti teşkilatıyla da bir araya gelen Kaya, "Şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir. Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman ifade ettiği gibi şehit ailelerimizi başımızın üstünde taşıyacağız" dedi.

Bir dizi ziyaret kapsamında Isparta’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Katar’da meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Hava Savunma Binbaşı Sinan Taştekin’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Kaya, şehidin ailesine başsağlığı dileklerini ileterek, sabır temennisinde bulundu. Ziyarete parti teşkilatı ve yerel yetkililer de eşlik etti.

"ŞEHİT AİLELERİ BİZLERE EMANETTİR"

Şehit cenazesine katılmak istediklerini ancak defin yerinin son anda netleşmesi nedeniyle cenazeye yetişemediklerini belirten Kaya, bugün aileyi ziyaret ettiklerini ifade etti. Kaya, "Şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir. Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman ifade ettiği gibi şehit ailelerimizi başımızın üstünde taşıyacağız. Eğer bugün bu topraklarda hür ve özgür yaşıyorsak, bunu şehitlerimizin fedakârlıklarına borçluyuz. Isparta’mızın da çok kıymetli bir şehidi ve ailesi var. Bundan sonra da ailemiz bizlere emanettir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri