Başdeğirmen Sınıfta Kaldı

Isparta Tarihine Eksi Not Alarak Geçti

Yıl 2022 – Isparta’ya sabah saatlerinde başlayıp öğleden sonraya kadar etkisini gösteren kar yağışı ili ilgili olarak  Şükre Başdeğirmen yönetimindeki belediye karla mücadelede sınıfta kaldı. Hatta okuldan atıldı.

Yapması gereken tek işin yolları açıp insanların ulaşımını rahatlatmak olan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediye ile alakası olmayan elektrik gibi konuları bahane ederek asli görevini aksatmış, hatta Isparta’nın bu kar yağışından fazla etkilenmediğini iddia ederek kendi aleyhine kamuoyu oluşmasını sağlayan tek belediye başkanı olarak tarihe geçecek beyanatlarda bulunmuştur.

Şehirdeki çoğu elektrik arızalarının giderilememesinin sebebi ise gün gibi açık ki, belediye tarafından yolların sağlıklı bir şekilde ve zamanında açılamamasından kaynaklandığı kamuoyu tarafından not alınmıştır.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in, Isparta’yı etkisi altına alan kar yağışında gösterdiği mücadele anlayışı kamuoyu nezdinde berbat olarak nitelendirirken. Ulusal kanallara, Isparta’nın güllük gülistanlıkmış gibi aksettirmesi yine şehir kamuoyu tarafından sosyal medyalarda ve haber sitelerinde kat be kat yalanlanmıştır. Ancak Başkan Başdeğirmen bu tavrını yine de değiştirmeyip ardı arkasına ulusal kanallarda Isparta’nın kar yığışından etkilenmediğini söylemeye devam ederek Isparta kamuoyunun yaşadığı sıkıntıları göz ardı etmiştir.

Kar yağışından dolayı kapanan ve doğru düzgün açılamayan yollardan dolayı 112 acil servis ekipleri, itfaiye ekipleri meydana gelen olaylara zamanında müdahale edemediği ortaya çıkan kayıtlarla sabittir. Şehrin başına, insanların oylarıyla hizmet için getirilen Başkan Başdeğirmen’in asli görevlerini yerine getirememesinden dolayı kamuoyu nezdinde ‘BAŞARISIZLIĞIN BU KADARI” şeklinde yorumlar cereyan etmiştir.

Özellikle haber merkezimize ulaşan bilgiler arasında, “Evde hastamız var lütfen sesimizi duyurun”, “4 gündür belediye ekiplerini sokağımızda görmedik, arabalarımızı çıkaramıyoruz”, “Belediye bu yolları açmaz ise elektrik onarımı zamanında olmaz”, “Evde hastamız var ama yollar kapalı hastamızı hastaneye götürmekte çok zorluk çektik” gibi yüzlerce şikayet alınmasına rağmen, ulusal kanallarda sadece Isparta elektrik kesintisinden dolayı birkaç gün sıkıntı yaşandı haberleri geçmesi, bir şehrin insanının yaşadığı olumsuzluklara sırtını dönmek olarak nitelendirildi. 

İŞTE BAZI FOTOĞARAFLAR

 

İŞTE BİNLERCE YORUMDAN SADECE BAZILARI

 

İŞTE ISPARTA'NIN ESARETİNİ ANLATAN

SADECE BİR VİDEO

 

 

 

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Isparta Haberleri