Biri Yapıyor, Günaydın Devamlı Yıkıyor!

Isparta Belediye Başkanı Günaydın, her dönem daha önce dönemlerde yapılanları yıkmakla üzen kazanmak üzere. Bu kez hedef yine Çarşamba Pazarı. Ama yeni Çarşamba Pazarı.

 

Isparta Belediyesi’nin Yeni Çarşamba Pazarında bulunan orta kısımdaki dükkanların boşaltılması için dükkan sahiplerine yaptığı tebligata esnaflar tepki göstermişti. Bu tepkinin ardından dün Belediye Zabıta, Fen İşleri ve İdari Mali İşler Müdürlüğü ekipleri Yeni Çarşamba Pazarına gelerek orta kısımdaki mahkeme kararı bulunmayan dükkanların yıkımına başladı. Yıkımın yaşandı pazarda Zabıta ve itfaiye ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Yıkım esnasında esnaf Osman Kahraman Zabıta ekiplerine tepki gösterdi.

Belediye eski Başkanı Hasan Balaman döneminde yapılan dükkanların yıkılması ile 1 milyon lira zararın oluştuğunu belirten esnaflar, “Biz yıllardır burada emek veriyoruz. Biz Isparta halkının daha ucuza giyinmesi için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. Buraya fakir vatandaş da geliyor. Doktor da geliyor amir de geliyor. Yeri geliyor bizim burayı yıkmaya çalışan Zabıtaların eşleri geliyor. Sonuç olarak burası Ispartalıların kalbi. Burayı yıkmak demek bu insanların alışveriş yapmalarını engellemektir. Belediye Başkanımızın bu konuyu biran evvel düzeltmesini istiyoruz. Belediye Başkanı 6 ay önce söz verdi buranın yıkılmayacağına dair. Ama sözünü tutmuyor” ifadelerini kullandılar.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Isparta Haberleri