'Boşuna Devlet Adamlığı Yapmış'

12 Haziran’daki seçimlere 9 gün kala iktidarla muhalefet arasındaki sert tartışma sürüyor.

AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Recep Özel, AK Parti’yi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı sert sözlerle eleştiren CHP Isparta Milletvekili Adayı Ali Haydar Öner’e cevap verdi.

CHP’li Öner’i üslubuna dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Recep Özel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Halkın önüne ufuk açıcı, halkı heyecanlandıracak bir şey demiyorlar. Hep bize çattılar. Başbakanımızı karalamaya çalışıyorlar. CHP adayanın muhatabı bizleriz. Genel Başkanların muhatabı genel başkanlardır. Milletvekillerinin muhatabı da milletvekilleridir. Genel Başkanımıza hiç ağza alınmayacak, nezaketten uzak cümleler kullanıyor. Öner, bunca yıl devlet adamlığı yaptığını söylüyor. Herhalde boşuna yapmış. Yene kaymakam bile bu hataları yapmaz. Bunca yıl Valilik yaptım diyor ama o kadar üslubunu ve adabını bozuyor ki Başbakanımıza bile ‘hali hazırdaki Başbakan’ diyebiliyor. Buna rağmen Başbakanımız gitti o şahsın seçim bürosunu ziyaret etti. Nezaket örneği gösterdi. Bundan sonra Sayın Öneri üslubuna dikkat etmeye davet ediyorum. Bu tür söylemlerini kabul etmeyeceğimizi bildiriyorum.”

AK Partili Milletvekili adaylarının seçim süreci içerisinde sürekli projelerini anlattığını kaydeden Özel, “Ancak muhalefet proje üretmekten daha çok sürekli karamsar tablo çiziyorlar” diye konuştu.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (12)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Isparta Haberleri