Caner Chelsea'ye Gidebilir

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Caner Erkin'in eşi Asena, yıldız futbolcunun Chelsea'ye transfer olmasını istiyor.

Adı daha önce birçok Avrupa kulübü ile birlikte anılan Caner Erkin'e bir dev kulüp daha talip olurken, yıldız futbolcunun eşi Asena Erkin de transferde devreye girdi.

ASENA, CANER'E BASKI YAPIYOR
Bayern Münih, Liverpool gibi Avrupa'nın devleri ile ismi geçen Caner Erkin'e JoseMourinho'nun görev yaptığı Chelsea talip olurken, yıldız futbolcuya eşi deİngiltere'ye transfer olması konusunda baskı yapıyor."

ARTIK İNGİLTERE'YE GİDELİM
Bu baskının nedeni ise çiftin özel hayatı. Caner Erkin'in modacı eşi Asena Erkin'in şarkıcı Berkay ile yasak aşk yaşadığı iddia edilmiş ve çift uzun süre bu skandal nedeniyle zor günler geçirmişti. Asena Erkin'in bu nedenle Caner'e "Artık İngiltere'ye gidelim ve hayatımıza orada devam edelim. Londra benim işim için de çok iyi bir seçim" dediği iddia edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri