Cesur: "Demirel’de Asıl Bulacağınız Cumhuriyet’in Kazanımlarıdır"

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in özel doktorluğunu ve Başdanışmanlığını yapan, Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Süleyman Demirel’in ebediyete intikalinin 7. Yıldönümü için bir mesaj yayımladı.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in özel doktorluğunu ve Başdanışmanlığını yapan, Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Süleyman Demirel’in ebediyete intikalinin 7. Yıldönümü için bir mesaj yayımladı.

Aylin Cesur “Demirel’in İslamköy’den Çankaya’ya uzanan hikayesinde, sayısız eserleri görür, Türkiye sevdasına tanıklık edersiniz, demokrasi mücadelesini anlarsınız. Atatürk’e ve Cumhuriyet’e bağlılığını da göreceğiniz bu hikayede, asıl bulacağınız Cumhuriyet’in kazanımlarıdır. “ Dedi.

Milletvekili Dr. Aylin Cesur, mesajında “Demirel’in İslamköy’den Çankaya’ya uzanan hikâyesinde, 50 senelik devlet hizmetinde Türkiye’ye sunduğu sayısız hizmetleri görürsünüz; Türkiye sevdasına tanıklık edersiniz, ama en önemlisi Atatürk’e ve Cumhuriyet’e bağlılığını da göreceğiniz bu hikâyede, asıl bulacağınız Cumhuriyet’in kazanımlarıdır.

Kendisi demişti ki: “Bana Cumhuriyet nedir diye sorarsanız, o benim işte! İslamköy’lü bir köylü çocuğunu Cumhurbaşkanı yapan Cumhuriyet’tir” O nedenle Demirel’in hikayesine, Cumhuriyete bağlı, Atatürk’ü seven herkes sahip çıkacak ve o hikâyeyi nesiller birbirine aktaracaktır” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri