CHP Meclis Üyesi Adaylarını Açıkladı

CHP İl Başkanı Vedat Şenol 30 Martta yapılacak yerel seçimler için belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi aday listelerini açıkladı.

CHP İl Başkanı Şenol, “Listemiz ekip ruhu ile çalışacak isimlerden oluşuyor. Biz AKP’yi çorba bir liste hazırladıkları yönünde eleştirirken ekip ruhu ile çalışamayacak isimlerin bir araya getirilmesinin hizmet üretemeyeceğini söylemiştik. Bu nedenle iyi bir ekip kurduk” dedi.


BELEDİYE MECLİSİ ADAYLARI:


KONTENJAN
Ahmet Tevfik Köse
Erdal Aytuluner
Semiramis Karataş


Fevzi Gönüllü
Sabriye Aydın
Ummahan Danacı
Şenel Tanrıkulu
Necmettin Akşahin
Mustafa Ünlü
Ali Fuat Çetinkaya
Ünsal Çankaya
Sevgi Kürkçü
Turan Silleli
Leyla Havva Güzelcan
Muharrem Sağlamer
Handan Baygın
Ahmet Demirel
Vedat Özbalcı
Ali Çoban
Nurettin Ünsal
Nuran Çözeri
Sadık Göde
Ferhan Kantay
Hacer Özen
Hükmü Demirci
Meral Özcanoğlu
Hüsniye Demirkan
Selman Aşık
Mustafa Başyiğit
İsmail Barbar
Mustafa Yılmaz
Ahmet Seçme
Bekir Akkulak


İL GENEL MECLİS ADAYLARI
Mustafa Yıldız
Hakkı Kutluay
Ali Hürkıvılcım
Tülin Kamacı
Gülsüm Zengin
İsmail Kuzu

İLÇELERDE DE İDDİALIYIZ
İl Merkezinin yanı sıra ilçelerde de seçim çalışmalarını hızla sürdürdüklerine dikkat çeken CHP İl Başkanı Vedat Şenol “bilindiği Isparta il merkezinde biri seçim koordinasyon merkezi olmak üzere iki adet seçim bürosu açmıştık. Bunun yanı sıra ilçelerimizden Atabey, Gelendost, Şarkikaraağaç, Çiçekpınar ve Uluborlu’da da seçim bürolarımız açılmış ve adaylarımız sahaya inmişti. Şimdide bu hafta sonu Eğirdir merkez, Çayköy, Gümüşgün ve Senir’de seçim bürolarımızı açacağız. CHP sadece il merkezinde değil ilçelerde de 30 mart yerel seçimleri için iddialı adaylar belirleyerek yola çıkmıştır. Bundan sonrada 30 marta kadar bu iddiasını sürdürecek ve yerel seçimlerden başarı ile çıkacaktır” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri