CHP'li Erdoğan Başkan Günaydın'a Sahip Çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yusuf Erdoğan, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yusuf Erdoğan, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Erdoğan, Başkan Günaydın'a altyapı hizmetleri ile belediye bünyesine kazandırdığı araç filosundan dolayı teşekkür etti.

Isparta Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyona da değinen Erdoğan, Isparta Belediyesinin belirli iddialarla kamuoyunda gündeme geldiğini belirterek, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz şuna inanıyoruz, hukuk önünde herkes hesap vermelidir. Fakat aslı astarı olmayan iddianamelerle de birilerinin suçlanması, birilerine de çamur atılmasını şiddetle eleştiriyoruz" dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye ve Isparta'da siyaset seviyesinin yükselmesi gerektiğine inandığını söyledi.

Siyasette doğruları, gerçekleri konuşmak gerektiğini vurgulayan Günaydın,"Seçimlerde yakamızda bir parti rozeti ile çalıştık ama yakamızda şimdi bu yok. Halka hizmet veren bir çalışmaya yöneldik" diye konuştu.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Isparta Haberleri