Çocuklar Gibi Doyasıya Eğlendiler

Kar engeli nedeniyle bir çok üyesinin katılamadığı İl Genel Meclisinde kar topu savaşı yaşandı.

İl Genel Meclisi, 2.oturuma karla merhaba dedi. Üyelerin 14’ü, ilçelerden geldikleri için kar engeline takıldılar ve meclise katılamadılar.

Meclis Başkanı Osman Zabun, 19 üye ile meclisi açtı ve gündemdeki 1. maddeye yönelik hazırlanan komisyon raporlarının okunmasını istedi. Bu maddelerden biri özel idaredeki norm fazlalığı nedeniyle 7 kadronun iptaliydi. Komisyon raporunu Sözcü Muhlis Tufan okudu ve kendi istekleri ile karayollarına geçen personelin bulunduğu kadroların norm fazlalığı nedeniyle iptal edilmesinin uygun olduğunu belirtti.

Bu rapor, oy çokluğu ile kabul edildi ve Meclis Başkanı Osman Zabun, oturuma ara verdi. Zabun, tüm üyeleri dışarı davet etti ve kar topu oynadı.

Çocuklar gibi şen vakit geçiren meclis üyelerinin hedefinde Başkan Zabun vardı. Kar topları ardı ardına atıldı.

Bir süre kar topu oynayan İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun, haber ekibimize mutluluğunu şu cümlelerle anlattı: “Kar yağdı güzel oldu, kar berekettir, beyazlıktır, temizliktir, bütün olumsuzlukların üstünü örten bir özelliği vardır. İnşallah daha bereketli günler diliyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri