Davraz’da Spor Turizmi Canlanıyor

Davraz Sporun Yeni Merkezi Oluyor: 30 Takım Geliyor.

Foraspor Genel Koordinatörü Mehmet Gezgin, Isparta’nın spor turizminde yeniden önemli bir merkez haline gelmesi için yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Gezgin, Azerbaycan, Bahreyn ve Kırgızistan U21 Milli Futbol Takımlarını Isparta’ya getirdiklerini belirterek, Davraz’ın uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam edeceğini söyledi.

Davraz’ın sadece futbol kamplarıyla değil, farklı spor branşlarıyla da adından söz ettireceğini ifade eden Gezgin, federasyonlarla görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Yaz ve kış dönemlerinde bölgede futbolun yanı sıra tenis ve bossaball organizasyonlarının da gerçekleştirileceğini kaydetti.

BU YIL ISPARTA’YA 30 TAKIM GELECEK

Spor turizmi kapsamında bu yıl Isparta’ya yaklaşık 30 takımın geleceğini açıklayan Mehmet Gezgin, Rusya, İran ve Arnavutluk’tan ekiplerin Davraz’da kamp yapacağını söyledi. Ayrıca Süper Lig’den bir takımın da yeni sezon hazırlıkları kapsamında Davraz’da kamp yapacağını duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri