Derneklere Kumar Baskını

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından dernek ve lokallerde kumar oynatıldığı, alkol alındığı ve sigara içildiği ihbarı üzerine 5 derneğe baskın düzenlendi.

Ahlak Büro Amirliği ekiplerince yapılan baskınlarda, Yayla Mahallesinde faaliyet gösteren bir dernekte kumar oynandığı, alkol alındığı ve sigara içildiği tespit edilmesi üzerine kumar oynayan 3 kişiye ve dernek işletmecisine işlem yapıldı.

Yedişehitler Mahallesinde faaliyet gösteren dernekte ise, 4 kişiye kumar oynadığı için, 2 kişiye de kapalı mekanda alkol tüketimi ve sigara içmekten işlem yapıldı. Dernek işletmecisine ise kumar oynatmaktan ve kapalı mekanda sigara içirmekten işlem yapıldı.

Muzaffer Türkeş Mahallesinde bir işyerinde ise 4 kişiye ve işyeri işletmecisine kumar oynamak ve oynatmaktan işlem yapıldı.

Kutlubey Mahallesinde bir dernekte 5 şahsın sigara içtiği tespit edildi ve işlem yapıldı.

Piri Mehmet Mahallesinde ise bir lokalde 4 şahsın sigara içtiği ve lokalin açılış kapanış saatlerine uymadığı tespit edilip, şahıslara ve lokal işletmecisine işlem yapıldı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise kontrollerin devam edeceği belirtildi.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

ASAYİŞ Haberleri