Drogba: Chelsea G.Saray'dan 10 Kat Daha İyi

Eski takımı Chelsea'ye karşı forma giyecek Galatasaraylı futbolcu Didier Drogba, Chelsea'nin Galatasaray'dan 10 kat daha iyi olduğunu ileri sürdü.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda eski takımı Chelsea'ye karşı forma giyecek Galatasaraylı futbolcu Didier Drogba, Chelsea'nin Galatasaray'dan 10 kat daha iyi olduğunu ileri sürdü.

Drogba'nın, 342 kez formasını giydiği 8 yıl (2004-2012) boyunca 157 kez fileleri havalandırdığı ve son sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdığı Chelsea'ye karşı oynamanın zor olacağını belirterek, "Sevmediğiniz bir yerde 8 yıl kalamazsınız, özellikle de futbolda. Chelsea'yi seviyorum ama şu an Galatasaray için oynuyorum ve onlar için her şeyimi vereceğim" ifadelerini kullandı.

35 yaşındaki Fildişi Sahilli forvet, "Chelsea, Galatasaray'dan iyi bir takım mı" sorusuna,"Evet, 10 kat daha iyi. Zor olacak ancak Juventus da bizden daha iyi bir ekipti. Bu yüzden her şey olabilir. Kazanmak için oynarım. Yüzde 1 bile kazanma şansımız varsa ki olduğuna inanıyorum" dedi.

Bu sezon oynadığı 27 maçta 8 gol kaydeden Drogba, Chelsea'den ayrılmasının ardından gelen tüm teklifleri değerlendirdiğini ve kendisine üst düzey futbol oynama şansı veren Galatasaray'ı tercih ettiğini söyleyerek, "Yalnızca oynamak değil, kazanmak için oynamak isterim. Bu benim kötü bir huyum" diye espri yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri