Eğirdir’de Klip Çekimleri Devam Ediyor

Türk Dünyası’nın Ünlü Ozanı Hilmi Şahballı’nın kızı Türk Sanat Müziği Sanatçısı Nurgül Şahballı önceki gün Eğirdir’de klip çekimlerine başladı.

Türk Dünyası’nın Ünlü Ozanı Hilmi Şahballı’nın kızı Türk Sanat Müziği Sanatçısı Nurgül Şahballı önceki gün Eğirdir’de klip çekimlerine başladı.Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün destekleriyle gerçekleşen klip çekimleri Eğirdir ve çevresinde gerçekleşiyor.

Eğirdir Belediyesi’nden yapılan açıklamada: “Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’le bir araya gelen Türk Sanat Müziği Sanatçısı Nurgül Şahballı ; ‘Başkanım bizi burada misafir ettiğiniz için ve Eğirdir’e bu kadar güzel hizmetler yaptığınız için size çok teşekkür ediyoruz, ne güzel hizmetler yapmışsınız başkanım, vatanı sevmek işte budur.’ dedi.

Türk Dünyasının Ünlü Ozanı Hilmi Şahballı’yı görüntülü arayan Nurgül Şahballı Başkan Veli GÖK’le görüştürdü. Başkan Veli GÖK’e teşekkür eden Hilmi Şahballı ‘Kızım size emanet başkanım, inşallah en kısa zamanda birlikte oluruz’ diyerek teşekkür etti”

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlçeler Haberleri