Emniyet'ten Bayram Raporu

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından Bölge Trafik Denetleme Müdürlüğü ve Şehir İçi Trafik Denetleme Müdürlüğünün bayram sürecince yaptığı denetlemeler hakkında bilgi verildi.

Emniyet Müdürlüğü hazırladığı raporda meydana gelen trafik kazaları, yapılan denetimler ve ekip faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Yayınlanan raporda, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Gelendost Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğinde yapılan faaliyetlerde, bin 216 araç denetlendi, 498 araç sürücüsü çeşitli suçlardan ceza yedi, 1 araç trafikten men edildi. Ayrıca yayınlanan raporda 4 yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazasının meydana geldiği bildirildi. Bu kazalarda ise 8 kişi yaralandı.

Şehir İçi Trafik Denetleme Müdürlüğünün bayram sürecince yaptığı denetimlerde ise, bin 994 araç denetlendi, bin 413 araç sürücüsü çeşitli suçlardan ceza yedi, 19 araç trafikten men edildi. Ayrıca yayınlanan raporda 28 yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazasının meydana geldi bildirildi. Bu kazalarda ise 37 kişi yaralandı.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri