Emrespor’u Önemli Maçlar Bekliyor

Kırmızı-siyahlılar, Diyarbakırspor deplasmanının ardından Elazığspor’u iç sahada ağırlayacak ve ardından Mardinspor’la dış sahada karşılaşacak.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Isparta Emrespor, bu hafta sonu Diyarbakırspor’la deplasmanda kritik bir maç oynayacak.

18 puanla 14. sırada yer alan kırmızı-siyahlılar, üç takımın küme düşeceği grupta önemli virajlardan geçecek. Diyarbakırspor 6 puanla 17. sırada bulunuyor. Diyarbakırspor maçının ardından iç sahada 15 puanla 15. sırada bulanan Elazığ Belediyespor’u ağırlayacak olan kırmızı-siyahlılar, bu zorlu maçlardan puanlarla ayrılmak zorunda.

Ardından ligin dibine demir atan ve henüz puanla tanışamayan Mardinspor’u ağırlayacak olan kırmızı-siyahlılar, 24 Şubat’ta üst sıralarda yer almak isteyen Kahramanmaraş’u konuk edecek.

3 hafta alt sıralardaki rakipleriyle 1 haftada üst sırada yer alan ekiple oynayacak olan Emrespor, artık her maçını final karşılaşması görmek zorunda.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri