Enflasyon Ancak Bu İktidar Giderse Düşer

Enflasyon Ancak Bu İktidar Giderse Düşer

Hükümeti enflasyon rakamları ve ekonomi politikaları üzerinden eleştiren Memleket Partisi Isparta İl Başkanı Murat Yaltırak, “Bu hayat pahalılığının sebebi iktidardır. Enflasyon ancak bu iktidar giderse düşer” dedi.  

Memleket Partisi Isparta İl Başkanı Murat Yaltırak, “Hatırlayalım! “Devletin işletmesi olmaz. Zarar edeni de satarım, kar edeni de satarım” diyerek “babalar” gibi sattılar. Şimdi devlet domates satacak, enflasyon düşecek diyorlar. Enflasyon ancak bu zam şampiyonu iktidar giderse düşer. Milletin kaderi, milletin elindedir” dedi.

Yaltırak, AK Parti Lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek “Markete gidip fiyatlar uygun diyorsun, fiyatları emekliye, asgari ücretliye, işsize sor! Tek adam olma sevdan bu millete pahalıya mal oldu! Bu hayat pahalılığının sebebi sensin! Bunu idrak etmediğin sürece değil bin market on bin market de açsan nafile!” ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri