Esnafa İşletme Kartı Veriliyor

Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı’nın öncülüğünde DenizBank Isparta Şubesi ile esnafın işlemlerinin kolaylaştırılması için protokol imzalandı.

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, üyelerini ‘İşletme Kart'la tanıştırıyor.

Bu doğrultuda DenizBank Isparta Şubesi ile Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği arasında protokol imzalandı.

Dün saat 14.00’de Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı’nın makamında gerçekleştirilen protokol imza törenine; DenizBank Akdeniz Bölge Müdürü Adnan Aykın, Bölge Satış Müdürleri Nil Sesgin ve Volkan Konuk, Isparta Şube Müdürü İhsan Saatçi ile Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı ve Başkan Vekili Ahmet Tural katıldı.

DenizBank Akdeniz Bölge Müdürü Adnan Aykın, imza töreninde yaptığı konuşmada Isparta ekonomisinde esnaf ve sanatkarın çok önemli bir yeri olduğuna değindi. Esnafın ülke ekonomisinin can damarı olduğunu söyleyen Aykın, desteklerinin Isparta ile sınırlı olmadığını, İşletme Kart ile Türkiye'nin her yerindeki esnaf ve sanatkarların yanında olduklarını belirtti. Bugün itibariyle DenizBank KOBİ Bankacılığı'nın ürün ve hizmetlerinden yararlanan KOBİ sayısının 280 bine ulaştığı bilgisini veren Aykın, konuşmasında; “DenizBank'ın KOBİ Bankacılığı alanındaki hizmetlerinden esnafımızı azami şekilde faydalandırmayı hedefliyoruz. İşletme Kart ile esnafımıza çok önemli bir fırsat da sunuyoruz. Yıl boyunca İşletme Kart kullanarak harcama taahhüdü veren esnaflarımızın yıllık oda üyelik aidatını DenizBank olarak karşılıyoruz. Hedefimiz

hem esnafımızın hem de esnaf odalarımızın kazanması, bölge ve ülke ekonomisinin güçlenmesidir” dedi.

İŞLETME KART NEDİR ?

Konuşmasında İşletme Kart hakkında da bilgiler veren Aykın; “Günümüz itibari ile 200 binin üzerinde KOBİ'nin tercih ettiği İşletme Kart, İşletme sahiplerine maliyet ve zaman yönetimi açısından etkin çözümler sunarak, 4 farklı kredi imkanıyla ihtiyaca özel çözümler üretiyor. İşletme Kart bu doğrultuda tasarlanmış Kurtaran Hesap/ Taksitli Ticari Kredi, Sezon Ödemeli Sektör Kredileri ve Busines Cardürünlerini tek bir kartta buluşturuyor.

Denizbank 'İşletme Kart' sahipleri, Acil durumlarda hesaplarında nakit bulunmaması durumunda Kurtaran Hesap ile nakit ihtiyaçlarını, Akaryakıt alımı, otel ve uçak rezervasyonları vb. şirket harcamaları için Taksitli Ticari Kredi ile işletme sermayesi ihtiyaçlarını, Kredi vadesini işletme sahibinin belirlediği Sezon Ödemeli Sektör Kredileri ile sezona bağlı nakit akışlarına uygun kredi ihtiyacını, Business Card özelliğiyle de, şirket harcamalarına ilişkin her türlü gereksinimi tek bir kart ile karşılayabiliyor.

Birliğe bağlı üyelerin yıllık harcama taahhüdüne karşılık ödemekle mükellef oldukları yıllık

oda aidatı DenizBank tarafından karşılanıyor. 2008 yılında hayata geçen İşletme Kart'ın başvuruları, SMS gönderimi ve Denizbank şubeleri veya www.denizbankticarikartlar.cominternet adresi aracılığıyla da yapılabiliyor. SMS ile başvuru yapmak için ISLETME yazıp boşluk bırakıldıktan sonra T.C. kimlik numarasının yazılarak 4417'ye mesaj atılması yeterli.

Akıllı Kart projesinin DenizBank İşletme Kartta getirdiği yenilikler ise şöyle; DenizBank'ın esnafa sunduğu İşletme Kart ile girişimciler hesaplarında para olmasa dahi Kurtaran Hesap ile acil nakit sıkıntılarını çözebilecekler. Ayrıca ister şubeden ister ATM'den 36 aya varan vadelerde taksitli ticari kredi kullanıp, alternatifler doğrultusunda nakit akışlarına uygun geri ödeme seçeneklerinden ve uygun vade imkanından yararlanabilecekler. Şirket kredi kartı özelliği ile de işletme sahibi ve çalışanları, yurt içi ve yurt dışında işletmeleri adına yapacakları tüm harcamalarda İşletme Kart'tan faydalanabilecekler. Yapılan işbirfiklerl sayesinde avantajlı alışveriş olanakları sunan İşletme Kart, esnafımıza harcarken de kazandıracak” dedi.

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı da törende yaptığı konuşmada; “DenizBank ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde üyelerimize özel imkanlar sunmaktan mutluyuz. Isparta esnafının kalkınması için DenizBank'ın vermiş olduğu desteklere teşekkür ederiz. Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Isparta ekonomisinin kalkınmasına yönelik faaliyetlerimiz sürecektir” dedi.

ADINA İMZAYI AYBATILI ATTI

Törende yapılan konuşmaların ardından sıra hazırlanan protokolün imzalanmasına geldi. Söz konusu protokole Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği adına imzayı Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı, Denizbank adına ise Akdeniz Bölge Müdürü Adnan Aykın imza attı. Protokolün imzalanması ile birlikte uygulaması da başlamış oldu.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Isparta Haberleri