Festivalde Son Rötuşlar

Hazır olan festival programı kapsamında SDÜ’nün desteğini alan Belediye, satranç turnuvası, gül toplama yarışması gibi sürpriz etkinlikler de düzenleyecek.

2005 yılından sonra festival ve benzeri organizasyonların belediyeler tarafından yapılmasına ilişkin yönetmelikten güç alarak 12. Gül ve Halı Festivali’ni yapacak olan Isparta Belediyesi, hazırlıklarını tamamlamak üzere. Festivalin coşkulu bir şekilde geçmesi için seferber olan Belediye, festival programını hazırladı.

Program dışında sürpriz etkinliklerin de olacağı festivalde 6 Mart Kapalı Spor Salonu’nda satranç turnuvası düzenlenecek. Yurtdışından ekiplerin geleceği festivalde gül toplama yarışmaları da düzenlenecek. SDÜ’nün desteğiyle öğrenci gruplarının gösterileri de festivalde yerini alacak. Festival dahilinde yapılacak ses yarışması için 67 aday ter dökerken finale kalan 10 yarışmacı seslerini yarıştıracak.


Öte yandan festival programının afişleri de basıldı. 9 Haziran Cumartesi günü kortej yürüyüşü ile başlayacak olan festivalde Isparta halkını akşam Yılmaz Morgül ve Funda Arar konseri bekliyor. Ertesi gün gül bahçelerinin gezileceği festivalin gündüz bölümünde SDÜ müzik toplulukları konser verecek. Akşam da Ahmet Şafak ve Emel Sayın konseriyle festival programı sona erecek.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri