FETÖ’nün ABD’nin Gladyosu

FETÖ’nün ABD’nin Gladyosu

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Isparta’da verdiği 'FETÖ darbesi ve Türkiye'nin çözümü' konulu konferansta “FETÖ'ye karşı mücadele bulunduğumuz koşullarda o mücadele hem iç hem dış cephede devam ediyor” dedi.

FETÖ’nün ABD’nin gladyosu olduğunu söyleyen Perinçek, 15 Temmuz’da iç cephede başlayan mücadelenin Suriye’nin kuzeyinden El Bab’a kadar uzandığını ve şimdi de Barzani’nin Kürdistan referandumu ile ilgili cephede sürdüğünü belirtti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Isparta Kültür Sarayı'nda verdiği 'FETÖ darbesi ve Türkiye'nin çözümü' konulu konferansta, "FETÖ'ye karşı mücadele bizim Atatürk cumhuriyetini koruma, geliştirme mücadelesidir. Şimdi bulunduğumuz koşullarda o mücadele hem iç hem dış cephede devam ediyor? dedi. Perinçek, FETÖ'nün herhangi bir cemaat değil ABD'nin gladyosu olduğunu savundu.  

Haberin detayları 17.07.2017 tarihli Demokrat Gazetesi'nde...

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri