Fırtına Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı

Isparta’da dün etkisini gösteren şiddetli rüzgar vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Isparta’da dün etkisini gösteren şiddetli rüzgar vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Rüzgarın şiddetine dayanamayan tabelalar vatandaşlara korku salıyor. Rüzgara karşı dayanıksız olan bazı reklam tabelaları, şiddetli rüzgardan dolayı düştü. Vatandaşlar sallantıya karşı dayanıksız olan tabelaların değiştirilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

İlk olay, dün öğle saatlerinde Kaymakkapı Meydanı'nda meydan geldi. Kaymakkapı meydanında Belediye İş Hanı binasında asılı bir reklam tabelası, yürüyen bir çocuğun üzerine düştü.

Çocuk yaralanırken, olay yerine 112 Acil Servis ekipleri gönderildi. Yaralı çocuğa olay yerinde ilk müdahalesi yapıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

TENTE ÇATISI UÇTU

Vatandaşa zor anlar yaşatan diğer bir olay ise, kepeci mahallesinde meydana geldi.

Kepeci Mahallesi 1226 Sokakta bir eve ait otomobil garajının tente çatısı, yerinden uçarak park halindeki otomobil üzerine düştü. Olayda şans eseri yaralanan olmadı. Otomobilde maddi hasar meydana gelirken, sürücü ise büyük şok yaşadı.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri