Galatasaray'dan Sürpriz Hızlı Tren Talebi

Mayıs ayında açılması planlanan İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın dev organizasyonla seferlere başlaması gündemde.

Galatasaray ile Eskişehirspor arasında Konya'da oynanacak olan Türkiye Kupası finali öncesi Sarı-Kırmızılı taraftarlardan sürpriz bir talep geldi.

Galatasaraylı taraftar grupları, Mayıs ayında hizmete açılacağı açıklananan İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı Tren seferlerinin bu maça yetiştirilmesi çağrısında bulundu. İstanbul'dan Ankara'yahızlı tren ile gitmek isteyen taraftar grupları Ankara-Konya hattına aktarma yaparak maçın oynanacağı stadyuma ulaşmak istiyor.

Uaştırma Bakanı Lütfi Elvan, geçtiğimiz günlerde "İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı Tren Hattı,Mayıs ayının ikinci haftasında seferlere başlayacak" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Ziraat Türkiye Kupası finali ise 7 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri