Gemiyi Önce Yanal Terketti

F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, olayların artmasıyla birlikte arkasına bile bakmadan soyunma odasına koştu.

Volkan Demirel’e atılan yanıcı maddelerin ardından oyun dururken F.Bahçeliler hakeme koştu. Ancak oyuncularını bile beklemeyen Yanal, yaşananlara tepki gösterip bağırarak soyunma odasına gitti.

Açın ilk yarısına 10 dakika ilave edilirken F.Bahçe kalecisi Volkan Demirel’e atılan yanıcı maddeler nedeniyle oyun durdu... İşte bu dakikaya kadar başına atılmadık yabancı madde kalmayan Volkan Demirel’e atılan bu meşaleler F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ı da çileden çıkardı. Milli file bekçisi ayaklarının dibinde patlayan meşalelerin ardından kalesini terkedip hakemin yanına doğru giderken sarı-lacivertli oyuncular da hakem Bülent Yıldırım’ın etrafını sardı.

İşte bu anlarda olaya tepki gösteren bir diğer isim ise teknik direktör Ersun Yanal’dı. Yanal hakemin de soyunma odasına doğru gittiğini görünce sinirden ellerini de kullanarak yaşanan futbol terörüne tepki gösterdi ve hızlı adımlarla soyunma odasına doğru gitti. Daha oyuncuları hakemle konuşurken kimseyi beklemeden soyunma odasına doğru giden Yanal hızlı adımlarla koridordan içeriye girdi.

KORİDORDA TEPKİ!
Siniri geçmek bilmeyen F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, olaya tepkisini koridorda bağırarak göstermeye devam ederken daha sonra ise hakem ve F.Bahçeli oyuncular da Yanal ile birlikte soyunma odasına girdi.
Yanal’ın kimseyi beklemeden içeriye girmesi ve arkasına bile bakmaması ise sosyal medyada gecenin en çok konuşulan vakası oldu.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri