Gökgöz ve Halıcı’nın Terör Polemiği!

Gökgöz ve Halıcı’nın Terör Polemiği!

AK Parti Milletvekili Gökgöz’ün Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan gerilimle ilgili CHP’yi “10’ncu yıl marşıyla başlayan süreç DHKP-C Marşıyla sürüyor” sözleriyle eleştirmesine CHP İl Başkanı Halıcı’dan cevap gecikmedi. Halıcı, “Terör lekesi CHP’ye yapışmaz” dedi ve Gökgöz’e bazı tavsiyelerde bulundu. 

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, geçtiğimiz günlerde partisinin merkez ilçe teşkilatı ile bir araya gelmişti. Burada gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Gökgöz, CHP’yi ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu hedef alan bazı ifadeler kullanmıştı. 

Gökgöz, “CHP İstanbul İl Başkanı Boğaziçi Üniversitesinde eyleme katıldı. 17 kişi tutuklandı. 2 tanesi öğrenci gerisi DHKP-C örgütü üyesi çıktı. CHP’nin nereden geldiğini vurgulamak istiyorum. 10’ncı yıl marşıyla başlayan süreci DHKP-C marşıyla Boğaziçi külliyesinde sergilemiştir. CHP İl Başkanlığı yapan kişinin kendine gelmesini ve milletin gündemiyle gündeme oturmasını arzu ederdik. Genel başkanı neyi ifade ediyorsa kendisi de onu ifade etmekten geri durmuyor” ifadelerini kullanmıştı. 

AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ün bu ifadelerine cevap CHP İl Başkanı Yalım Halıcı’dan geldi. 

Başkan Halıcı, “AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz geçtiğimiz günlerde partisinin Merkez İlçe teşkilatını ziyaretinde bazı anlamsız ifadeler kullanarak CHP’yi ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef almış. 

Partili cumhurbaşkanının atadığı partili rektöre tepki gösteren öğrenciler ve akademisyenlere destek veren İstanbul İl Başkanımız Cana Kaftancıoğlu’nu eleştirmek isterken, Cumhuriyet tarihini hedef alan ve 10’ncu yıl marşıyla başlayan serüvenin, adını dahi anmak istemediğimiz bazı terör örgütleriyle ilişkilendirmeye çalışan Sayın Gökgöz’e aslında söyleyecek çok sözümüz var. 

Ama görüyoruz ki kendisinin Isparta ile ilgili söyleyecek fazla bir sözü yok. Bizim de anlamsız tartışmalara ayıracak vaktimiz yok. 

Ama birkaç kelime de etmeden olmaz tabi. 

Sayın Gökgöz;  birincisi CHP’nin serüveni Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtuluş ve kuruluş süreci ile başlar. Otel lobilerinde birilerinden icazet alarak değil, savaş meydanlarında milletimizle birlikte kurulan bir partiden söz ederken yapıştırmaya çalıştığınız o terör yaftası biliniz ki bize yapışmaz.

Ama bir yüzükle başlayan ve bugün hangi noktalara geldiğini çok net gördüğümüz bir serüvenin temsilcisi olan size, bundan sonra Isparta’nın gelişmesi, Türkiye’nin gelişmesi, işsizliğin, ekonomide yaşanan sorunların çözülmesi için kafa yormanızı tavsiye ederim” dedi.  

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Isparta Haberleri