Gözyaşları Arasında Son Yolculuklarına Uğurlandılar

Isparta merkeze bağlı Büyükhacılar Köyü’nde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Hasan Karabulut ve İsmail Aktaş, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

Isparta merkeze bağlı Büyükhacılar Köyü’nde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Hasan Karabulut (26) ve İsmail Aktaş (28), gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

Küçükhacılar Köyü nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenilen iki genç için köyde cenaze töreni düzenlendi. Aileleri, yakınları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende duygusal anlar yaşandı.

Kılınan cenaze namazının ardından Karabulut ve Aktaş, dualar eşliğinde köy mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan kazada yaralanan Mustafa K. ve Osman F.’nin hastanedeki tedavilerinin sürdüğü, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri