Günaydın’dan Kandil Mesajı

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın Beraat Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Günaydın mesajında bu tür kutsal gecelerin tövbe edip bağışlanma adına birer fırsat olduğunu belirterek, “Allah’u Teala’nın kullarına şefkati ve merhameti sonsuzdur. Bunun için bazı zaman dilimlerini kullarının bağışlanması için ayırmıştır.

İşte Berat Gecesi de bunlardandır. Bu gecede Peygamberimize şefaat yetkisinin tamamı verilmiştir. Bu gecede önemli işlerin seçimi ve ayırımı yapılır. Bu gecede yapılan ibadetlerin fazileti çok büyüktür. Kısacası bu gece bağışlanma ve af gecesidir.

Yani Beraat Kandilinin odağında bizlerin af dilemesi ve Rabbimizin bizi bağışlaması vardır. Bu gece hatalardan, günahlardan temizlenme, hayırlı ve yararlı işleri daha da arttırma zamanıdır. Bu vesile ile tüm halkımızın, ülkemizin ve bütün İslam âleminin beraat kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

Günaydın ayrıca yaklaşan Ramazan Ayı’nın da tüm halkımıza hayır, huzur ve bereket getirmesini temenni etti.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Isparta Haberleri