Isparta Halk Eğitim Merkezi, bu yıl yabancı dil kurslarına ağırlık verecek. Başvuruların da bu doğrultuda olması nedeniyle 6 dalda yaklaşık 40 kurs açmayı planladıklarını söyleyen Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Lütfü Büyükses, kursiyerleri bir araya getirerek bir toplantı yaptı.
Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, büyük çoğunluğu üniversite öğrencisi olan kursiyere izlenecek programı anlatan Büyükses, kursların finaller başlamadan önce biteceğini söyledi.
Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Lütfü Büyükses, “Bu yıl özellikle üniversite öğrencilerimizin yabancı dil kurslarına ilgisi yoğun. 580 kişi İngilizce kursuna katılmak için müracaat etti. Bunu 170 kişi ile Rusça, 158 kişi ile Almanya, 124’er kişi ile Arapça ve Fransızca takip etti. Biz de kurumumuz olarak bu başvuruları değerlendirmeye aldık, gerekli öğretmen takviyemizi gerçekleştirdik, bu hafta sonu da kurslara başlayacağız” dedi.
Halk Eğitim Merkezi, 6 dilde kurs açacak
Isparta Halk Eğitim Merkezi, bu yıl yabancı dil kurslarına ağırlık verecek.
İlk yorum yazan siz olun