Halkın İstediği Aday Bizde Var

Saadet Partisi Isparta il Başkanı Cevat Gençay Partisinin yerel seçim çalışmalarını açıklayan bir basın toplantısı düzenledi.

Gençay Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Süleyman Çakan ile birlikte haftanın üç günü bire bir Ispartalı esnafı, çeşitli kurumları ziyaret ederek yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman ve beraberindeki 15 kişilik ekibin hafta sonu Isparta’ya geleceğini bildiren Gençay; “Yerel seçim çalışmalarımız son sürat devam ediyor cuma, cumartesi ve pazar günleri olmak üzere haftada üç gün belediye başkan adayımız sayın Çakan ile ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Adayımız ziyaret etmesi gereken her yeri ziyaret ediyor. 6 Eylülde Merkezden Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman ile 15 kişilik ekip Isparta’ya gelecek. Üç gün burada bütün ilçe ve beldeleri gezerek hepsini ziyaret edeceğiz. Merkez ve ilçeleri gezen ekiplerimiz ile aşırı bir gayret ile çalışıyoruz. Çalışmalarımız son sürat devam ediyor. ‘Ayrıca Bizde İnanç Esastır’ isimli broşürlerimizi dağıtarak çalışmalarımızı anlatıyoruz. Bu seçimlerde Isparta’da Saadet Partisi olarak bir dönüm noktası yaşayacağız.ajans32

Belediye Başkan adayımız ile yaptığımız çalışmalarımızda gördük ki artık halkımız yeni bir yüz, yeni fikirler, yeni birikimler istiyor ve şuan mevcut partiler arasında halkın istediği adayı veren tek parti biziz. Sayın Süleyman Çakan ile yaptığımız çalışmalarımız ile başkanımız daha iyi tanınacaktır ve devamı gelecektir. Sekiz kişilik ekipler kurduk, yedi ekibimiz ilçeleri gezecektir İnşallah bu ekiplerimizin ziyaretleri ile çalışmalarımız daha da iyi olacak” şeklinde konuştu.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri