İki Şehirde Aranan Zanlılar Isparta’da Yakalandı!

İzmir ve Antalya’da işledikleri suçlardan sonra hapis cezası ile aranan 2 kişi Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalara sonucunda haklarında kesinlmeşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Ajans32 Muhabirinin aldığı bilgilere göre, İzmir ve Antalya illerinde işlediği suçlar nedeniyle haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı Isparta’da yakalandı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, cebir – tehdit ve hile kullanarak ‘Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma’ suçlarından hakkında kesinleşmiş 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan M.A. ile Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Zimmet’ suçundan hakkında kesinleşmiş 3 yıl 5 ay 20 gün hapis cezası ile aranmakta olan D.G. Isparta polisi tarafından kıskıvrak yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan 2 zanlının, emniyetteki gerekli işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri