İlk Ziyaret Günaydın’a

Göreve yeni seçilen Türkiye Kızılay Derneği Isparta Şubesi Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ettiler.

Aralık ayında yapılan kongre ile iş başına gelen Türkiye Kızılay Derneği Isparta Şubesi yönetimi Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ettiler. Kızılay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Kemal Akbay ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Gökaslan, Akif Aslan, Ahmet Kaya ve Serpil Kayacan ilk ziyaretlerini Günaydın’a gerçekleştirdiler.

Dernek Şube Başkanı Kemal Akbay, Kızılay’ın faaliyetlerini Isparta’da en üst seviyeye çıkarmak istediklerini söyleyerek Başkan Günaydın’dan destek istedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dünya çapında büyük yardım hareketlerine sahip Kızılay’a ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri