ISBAŞ'da Neler Olmuş Neler

ISBAŞ Genel Müdürü Salih Serçe, AKP İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz'ü yerden yere vurdu.

ISBAŞ Genel Müdürü Salih Serçe, AKP İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz'ü yerden yere vurdu. ISBAŞ Fabrikasında Hasan Balaman döneminde yapılan icraatları eleştirdi.

Salih Serçe açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "28 Ocak 2008 yılında özel bir şirkete pomza maden sahaları ile birlikte hurda fiyatına satılan fabrika ile, biz şirketi devraldıktan sonra altı ay içinde iki buçuk milyon adet Bimsblok üreten fabrikamız, pomza madeni satışları fabrikamızda çalışan 30 kişiye, nakliyecilere, bims bloğu alıp satan kullanan kişi ve ailelerine bu işsizlik ortamına gelir temin etmektedir.

Yok olmuş gitmiş bir fabrikanın geri kazanılması sayesinde bugün Ortadoğu en büyük Bims blok fabrikasının kurulması sayın başkanımız Yusuf Ziya Günaydın ’nın sayesinde gerçeğe dönüştü.
29 Mart 2009 seçimlerinde sayın başkanımızın Isparta halkını verdiği söz doğrultusunda kaybettiğimiz değerleri yeniden kazanıyoruz.

AKP il başkanının hurda gözü ile baktığı bu fabrikaya 2008 yılında kendi dönemlerinde iki adet reklam şirketine yaptırmış olduğu reklam gideri 223.000 TL tutarındadır. Şimdi bizimle çalışan ürünümüzü kullanan iş adamlarımıza toplam değeri 4000 TL’ yi bulmayan 200 adet ajanda hediye yaptırmış olmamız AKP il başkanı Uğur Gökgöz’ ü neden rahatsız etmiştir bunun yorumunu sayın Isparta halkına bırakıyoruz. ISBAŞ ‘ ı yok sayan bu mantıkla zaten vardıkları nokta belli, ver kurtul, sat kurtul.
2004 yılında kasasında 1,160 000 TL peşin para bulunan bir fabrika teslim ettik, 2009 yılında bomboş bir kasa ile devir aldığımız şirketin uçan kuşu borcu vardı, üstelik fabrikayı sattıkları özel şirkette sözleşme gereği ödemesi gereken kira ve pomza maden bedellerini ödememekteydi.
Şimdi ise arttırdığımız üretim kapasitemiz ile borçsuz bir şekilde faaliyetine devam etmektedir. Isparta’ nın milli servetleri satılınca suç olmuyor da bunu biz geri kazandırınca Sayın Uğur Gökgöz hangi mantıkla bizi suçlayarak hesap soruyor.

Sayın Belediye Başkanımız yüksek mimar Yusuf Ziya Günaydın’ nın sözü
doğrultusunda istihdamı arttırıp, katma değer oluşturarak borçsuz bu şirketi yönetmeye devam edeceğiz."

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Isparta Haberleri