Isparta Basınında Bugün - 06 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle.

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Operasyon hesaplaşması"
Isparta Belediyesi'nin çevreci ve modern asfalt plentinin açılış töreni MHP'lilerin gövde gösterisine ve yapılanların hesabının yüksek ses tonuyla sorulmasına sahne oldu.

DEMOKRAT: "Üçe katlayan ithalat"
Her türlü ithalat, ihracat, transit işlemlerini görmeye yetkili A sınıfı kurumlar arasında yer alan Isparta Gümrük Müdürlüğü'nde geride bıraktığımız yıl 169,1 milyon dolarlık ithal ürüne karşılık, işlem gören ihraç ürünlerin değeri 57,8 milyon dolarda kaldı.

ÇÖZÜM: "MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz'dan operasyon eleştirisi"
Isparta Belediyesine ait tesislerin açılışı için Isparta'ya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, belediyeye yönelik operasyonla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

GÜLSES: "Çevre dostu tesis hizmete açıldı"
Isparta Belediyesi tarafından yapılan ve günlük 200 ton asfalt üretebilme kapasitesine sahip Isparta Belediyesi Asfalt Plenti açılışı görkemli bir törenle yapıldı.

NOKTA: "Deprem zirvesinde SDÜ konuştu"
Isparta'da özellikle deprem öncesi alınacak tedbirlere yönelik genel görüşmenin açıldığı İl Genel Meclisi'nde oturum sürdü. Meclisin deprem zirvesinde akademisyenler konuştu.

OBJEKTİF: "Meyve ihracatında Hollanda önemli fırsat"
Isparta Ticaret Borsası, Hollanda gezisinde ev sahipliği yapan iş adamları ve iş örgütleriyle görüşme sağlayan Osman Elmacı'yı misafir etti.

EKSPRES: "Isparta asfalt üretiminde ilk defa çevre dostu teknolojiyle tanıştı"
Isparta Belediyesi'nin asfalt şantiyesi 22 yıl sonra yenilendi. Çevreyi kirletmeyen 200 ton kapasiteli asfalt plenti hizmete açıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri