Isparta Basınında Bugün - 13 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle: AKDENİZ: "Isparta'nın da Ağaoğlu'ları var" Banka faiz oranları artınca konut kredilerine olan talepler bıçak gibi kesildi. ITSO Başkan Yardımcısı Başdeğirmen, inşaat sektöründeki kriz beklenti

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Isparta'nın da Ağaoğlu'ları var"
Banka faiz oranları artınca konut kredilerine olan talepler bıçak gibi kesildi. ITSO Başkan Yardımcısı Başdeğirmen, inşaat sektöründeki kriz beklentisine katılmıyor.

DEMOKRAT: "Aksakal'a büyük teklif"
Adana'nın düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü etkinliklerinde halı portre sanatçısı Ahmet Aksakal sergi açtı. Adana Kuvay-ı Milliye Cemiyeti yöneticileri Aksakal'dan Adana'nın kurtuluşu için düşmana karşı koyan Kuvay-ı Milliyecilerin portrelerini halıya dokumasını istedi.

NOKTA: "Öğrenci apartlarına Valilik denetimi"
Isparta'da yurt açma izin belgesi olmayan öğrenci pansiyonu, öğrenci apartları gibi barınma hizmeti veren yerler tespit edilecek. Bunun için üç kişiden oluşan denetim komisyonu oluşturuldu.

OBJEKTİF: "SDÜ bahçıvan yetiştirecek"
Süleyman Demirel Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından "Pratik Bahçıvanlık" kursu açılacak.

İLKE: "Isparta'da işler böyle yürüdü"
Isparta'da geride bıraktığımız yıl toplam bin 212 yatırım üzerinde çalışma yapıldı. Yatırımlar için 277 milyon 595 bin lira ayrıldı. Projelerin yüzde 64'ü tamamlandı.

EKSPRES: "Halka eziyet"
Gelecek inşası için hedef seçilen alanlardan biri de "Sağlık Turizmi" olan Isparta'da, bu ülkeye ters düşen inanılmaz keyfi uygulamalar yapıldığı iddia edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri