Isparta Basınında Bugün - 19 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Tehlike uzakta değil"
Dünya gül çiçeği ve gül yağı ihtiyacının yüzde 65'ini karşılayan Isparta için tehlike sinyalleri her geçen dönem artıyor.

DEMOKRAT: "Atıl durumdaki yurt için ihaleye çıkılıyor"
Ispartalı öğrencilerin konaklaması için yapılan ancak şu anda atıl durumda olan öğrenci yurdunu özel sektörün işletmesi için ihaleye çıkıldı.

ÇÖZÜM: "ITKM, yılın ilk yarısında tamamlanacak"
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta için son derece önemli olan Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi'nin Haziran ayı sonunda tamamlanacağını söyledi.

GÜLSES: "Burdur yaptı, Isparta baktı"
AB'nin Çevre Programı kapsamında bugüne kadar hazırlanan en geniş bütçeli projeyi Burdur kaptı. 6 milyon avro bütçeye sahip projenin Burdur'a büyük katkı yapacağı düşünülüyor. Bu gelişmeler yaşanırken birçok yönden destek alması mümkün olan Isparta seyretmeye devam ediyor.

NOKTA: "ITKM'de finans sorunu çözüldü"
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Ticaret Kültür Merkezi inşaatını üstlenen firmanın finans sorununun üstesinden geldiğini belirterek inşaatın en geç Haziran ayı içerisinde tamamlanacağını söyledi.

OBJEKTİF: "Türk Kamu-Sen'de görev değişimi"
Kamu-Sen Isparta Temsilciliği'nde görev değişikliğine gidildi. Türk Kamu-Sen İl Temsilcisi Ahmet Camuzcu, görevini Ali Balaban'a devretti.

İLKE: "Eczacılar dert küpü"
Eczacılar, medula sisteminden nöbetçi eczane sayısına, sık değişen yönetmeliklerden vatandaşla yaşanan sorunlara kadar bir çok konuda sıkıntı yaşıyor.

EKSPRES: "Kadın girişimciler caddesi"
Eski Sümerbank Caddesi'nde bir kaç mağaza dışındaki tüm işyerlerinde başarılı kadın girişimcilik örnekleri sergileniyor.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri