Isparta Basınında Bugün - 20 Ocak 2012

Isparta Basınında Bugün - 20 Ocak 2012

AKDENİZ : "Tehlike Uzakta Değil"
Dünya Gül Çiçeği ve gülyağı üretimin %65'ini karşılayan Isparta için her geçen gün tehlike çanları çalmaya devam ediyor.

DEMOKRAT: "Bu paket çözüm olmaz"

Isparta Baro Başkanı Avukat Gökmen Gökmenoğlu, 100 maddelik yeni yargı paketinin yargıyı hızlandırma sürecinde kalıcı çözüm olmayacağını söyledi.

ÇÖZÜM: "3 yılda 9 milyon borç ödedim"
Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram, 10 milyon liralık borcun 9 milyon lirasını ödediğini söyledi.

NOKTA: "Isparta buz kesti"
Isparta, son yılların en soğuk günlerini yaşıyor. Hava sıcaklığındaki ani düşüşle birlikte dün gece termometreler -13 dereceyi gördü.

Isparta: "Mısırlı iş adamı 4 milyon dolar yatırımı yapacak"
Mısırlı iş adamı El Samahy, 4 milyon dolarlık yatırım için Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi'nden 21 dönümlük yer aldı.

OLUŞUM: "Keyfi uygulamaya iki gün ceza"
Otobüs sürücüsünün rutin güzergahında istediği durakta durduğu, istemediği durağı es geçerek keyfi bir işletmecilik yapılmasından dolayı iki gün ticaretten men edildiği bildirildi.

OBJEKTİF: "Gözler bugün mahkemenin vereceği kararda"
Isparta Belediyesine yönelik operasyon kapsamında eksiklikleri giderilen iddianamenin kabulüne ilişkin Ağır Ceza Mahkemesi bugün kararını verecek.

İLKE: "13 şüpheli tutuklandı"
Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri Isparta, Afyonkarahisar ve Manisa illerindeki 18 farklı noktada eş zamanlı operasyon yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri