Isparta Basınında Bugün - 21 Kasım 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Dünya markası Isparta halısının acı hikayesi''

1920'de annesi Melek Hanım'ın Rum kızlarından öğrendikleriyle Isparta halısını Türkiye'ye ve dünyaya açan Hasan Büyükçam, çöküşün perde arkasını anlattı.

DEMOKRAT: ''Günaydın farkı''
Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün çalışma performansı verileri, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın döneminde belediyenin esnafla barıştığını ortaya koydu. Esnaf denetimlerinde tutulan tutanak oranı yüzde 65 azaldı.

NOKTA: ''55 depremzedeye Isparta kucak açtı''
Depremin ardından yaralarını sarmak ve yeni bir hayat kurmak için memleketlerini geride bırakan 55 depremzede, Isparta'da misafirhanelere yerleştirildi.

ÇÖZÜM: ''Deprem Kanunu çıktığında hazır olmalıyız''
Depremi Belediye Meclisi gündemine aylar öncesinde getiren Meclis Üyesi Mehmet Cantürk, binaların deprem testlerinin hemen yapılmasını istedi.

OBJEKTİF: ''Bu bahçede para geçmez''
Sav beldesinde yaşayan 70 yaşındaki İbrahim Çakmakçı 2 bin metrekarelik bahçesindeki ağaçların meyvelerinden isteyen herkes girip yiyebiliyor.

EKSPRES: ''Kurşun kadar hızlı''
Yüksek hızda çekimde uzmanlaşan polis memuru sanatçı Halil İbrahim Sezer, fotoğrafçılığın Oscar'ı olan Pulitzer Yarışması'na katılabilecek kalitede eserler ortaya koyuyor.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri