Isparta Basınında Bugün - 21 Şubat 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Isparta'ya kalp müjdesi"

Sağlık Bakanlığı, Süleyman Demirel Üniversitesi'nin boşaltıp iade ettiği Şevket Demirel Kalp Merkezi binasında Devlet Hastanesi'ne bağlı Anjio Merkezi kuruyor.

DEMOKRAT: "Cenazemiz ortada kaldı"
İl Genel Meclisi'nin ortak aklı harekete geçirmesiyle otel yapılmasına karar verilen üstelik imar engeli de kaldırılan eski Özel İdare binasının akıbetiyle ilgili bekleyiş sürüyor.

ÇÖZÜM: "Isparta özürlüsüne sahip çıkıyor"
Valilik, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Karınca Derneği'nin ortaklaşa hazırladığı proje ile özürlüler için çiftlik kurulacak.

NOKTA: "Başkan Köşk'e çıktı"
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Çankaya Köşkü'nde bir saat süren bir görüşme yaptı.

OBJEKTİF: "25 atık pil getir 5 liralık Gülkart yüklet"
Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Baki Dere, çevrede atıl durumda kullanılmayan pillerin toplanarak geri dönüşüme kazandırılmasını amaçladıklarını söyledi.

İLKE: "İlçesinin adını gözlük camında marka yaptı"
Isparta'da gözlük camı ithalatı ve gözlükçülük yapan Ahmet Ayyıldız, ithal ettiği gözlük camları için 'Sengent' isminin marka tescilini aldığını söyledi.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Isparta Haberleri