Isparta Basınında Bugün - 30 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Antalya'ya Isparta'dan gidilmez"

Marmara, Ege ve İç Anadolu ile Karadeniz'in büyük bölümünü Akdeniz'e bağlayan güzergahta Isparta işte böyle by-pass edildi.

DEMOKRAT: "Helal gıda isteriz"
SDÜ 2 milyar dolarlık helal gıda pazarında yetkili belgelendirme kurumu olma hedefinde. İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Talip Türcan, Müslümanların aldığı gıdada helal damgası görmek istediğini kaydetti.

ÇÖZÜM: "BAKA'nın işbirliği zirvesi imzalarla somutlaşıyor"
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) Hintli işadamları ile buluştuğu INCOM 2012 Türkiye-Hindistan Yatırım ve İşbirliği Fırsatları Programı'nın somut sonuçları oluşmaya başladı.

NOKTA: "Müdürleri iade-i itibar"
Isparta Belediye Başkanı Günaydın, 117 gün sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan belediye müdürlerini eski görevlerine iade etti.

OBJEKTİF: "Güneyce'de 18 hasarlı ev boşaltılacak"
Isparta merkez Güneyce köyünde yıllardan beri süregelen zemin kayması nedeniyle 50 konutta hasar tespit edildi. Vali Memduh Oğuz, ilk etapta 18 konutun boşaltılacağını söyledi.

İLKE: "Taşrada nüfus eridi"
2011 yılı sonunda nüfus artış hızı bir önceki yıla göre yüzde 86 oranında düşüş gösteren Isparta'da taşradaki nüfus azalması dikkati çekti.

EKSPRES: "Tutuksuz yargılanacak müdürler görevine iade"
Belediye Başkanı Günaydın, tahliye edilen müdürleri görevlerine iade etti.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri